Steun jouw Maasstad Ziekenhuis

Extra voorzieningen betekenen veel voor onze patiënten. Ze zorgen er voor dat de stress tijdens een verblijf of een behandeling een stuk minder wordt. En dat heeft weer een positief effect op het lichamelijke en psychische herstel.  Meer onderzoek naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg zijn nodig om de ziektes te genezen of het draaglijker te maken. 

Start jouw eigen actie of doe het samen met een team van collega's, met je school, vereniging, een groep vrienden of familie. Doneer aan een bestaande actie op het platform, doe jouw sportieve bijdrage aan de Stap voor de zorg challenge! Wees creatief, doe vooral iets waar jij je goed bij voelt/blij van wordt! 

Help mee door een donatie te geven of door in actie te komen!

 

Lees meer Lees minder

Wil jij een 'speciale' dag zoals je verjaardag, een jubileum, je bruiloft of een zakelijk receptie nog meer betekenis geven? Je kan altijd bij ons aangeven naar welke afdeling jouw donatie mag gaan. 

Start actie!
15
17/07/2023
16:49
Bekijk alle

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.