Workshops Look Good Feel Better

Help ons mee om deze belangrijke workshop jaarlijks te organiseren!

 

Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen kan het uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren. Een goed verzorgd uiterlijk geeft vaak ook meteen een beter gevoel. Daarom organiseert het Maasstad Ziekenhuis samen met Stichting Look Good Feel Better zes keer per jaar de workshop Uiterlijke verzorging bij kanker in het Inloophuis De Boei in Rotterdam

Deelnemers krijgen tips en adviezen over de verzorging van de huid en make-up. Onder begeleiding van een beautyprofessional gaan ze aan de slag met speciale huidverzorgingsproducten. Daarnaast informeert een haarwerkspecialist over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven zoals een muts of sjaal. Er zijn getrainde vrijwilligers aanwezig zoals gediplomeerde schoonheidsspecialistes, visagistes en/of huidtherapeuten.  Aan het eind van de workshop krijgt iedereen een tasje met verzorgingsproducten en instructieboekje mee naar huis. 

De workshops worden altijd enthousiast bezocht en zoals de deelnemers het zelf omschrijven;

‘Fijn om weer een keer positief naar mezelf te kijken’

‘Dank jullie wel voor deze fantastische opkikker!’'

10
30/04/2024
12:59

Rinie

Bekijk alle

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.