Stap voor de Zorg 2024: De Traploop challenge!

De eerste afTRAP: Ben jij klaar om in beweging te komen en tegelijkertijd een geweldig doel te steunen? Sluit je aan bij alweer onze 4e "Stap voor de Zorg" challenge!  Dit jaar hebben we een andere challenge. We dagen je uit om minimaal 50 keer de trap te nemen! Is deze uitdaging niets voor jou dan kan je net als voorgaande jaren minimaal 5 km gaan lopen.

Ons doel? Bestickering bij de liften en trappenhuizen realiseren om medewerkers, patiënten en bezoekers aan te moedigen de trap te nemen. Want kleine veranderingen in ons dagelijks leven kunnen een groot verschil maken voor onze gezondheid!

Wat kun je verwachten?

Een week lang, van 26 februari tot en met 3 maart, dagen we je uit om minimaal 50 keer de trap te nemen! Dat mag op het werk, thuis of waar je ook wilt! 🚶‍

Hoe doe je mee?

1. Registreer je voor de Stap voor de Zorg challenge en maak jouw eigen actiepagina aan. Je kan je ook als team aanmelden.
  2. Vraag vrienden, familie, collega’s om jouw uitdaging met een donatie te steunen.
  3. Ga de uitdaging aan door tussen 26 februari en 3 maart minimaal 50 keer de trap te nemen of als dat niets voor jou is minimaal 5 km te lopen.
  4. Deel jouw stappen, foto's en ervaringen van het (trap)lopen op sociale media met de hashtag #StapVoorDeZorg.

Doe mee en draag bij aan een gezondere omgeving in het Maasstad Ziekenhuis. Laten we samen stappen zetten voor een positieve verandering!

🌟Deelnemen🌟

Klik op "start actie" en maak een eigen actiepagina aan, je kan ook als team een actiepagina aanmaken. Klik op het menu voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina en bijvoorbeeld het koppelen van jouw Strava account. Helaas biedt Strava geen optie voor traplopen.

Stap voor de Zorg

Sta(p) voor de zorg is een initiatief van Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis (www.vriendenmaasstad.nl). Deze actie is opgericht om na een jaar corona, de zorgmedewerkers te bedanken en gelden te werven om hen een moment van ontspanning te kunnen geven. De deelnemers liepen minimaal 5 km in de Stap voor de zorg week om zo hun steun te betuigen aan de zorgmedewerkers en alle andere medewerkers die alles op alles hebben gezet om de beste zorg te kunnen verlenen tijdens de corona periode. Met de opbrengsten hebben we professionele massagebedden kunnen aanschaffen voor de nodige rust en ontspanning voor deze collega's.

Beer Lankhorst

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

beer@vriendenmaasstad.nl

Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag

Het is mogelijk om de tracking app Strava te koppelen aan jouw persoonlijke pagina. Jouw prestaties worden dan getoond op jouw pagina.

Log in en ga naar jouw pagina. Klik op "bewerk mijn actiepagina". Onder het tabblad "Prestaties" kan je handmatig jouw km invoeren of de keuze maken om jouw Strava account te koppelen aan jouw pagina. Doe dit voordat je gaat lopen!

• Klik rechtsonder op de oranje knop met Connect with Strava
  • Log in op jouw Strava account
  • Geef akkoord om de connectie met de Stap voor de zorg website te maken.
  • Klaar!

Als bedrijf of fonds heeft u de mogelijkheid om de Stap voor de zorg challenge te ondersteunen. U kunt dat op twee manieren vormgeven.

• Startdonatie
  • Donatie vermenigvuldigen

Bij de startdonatie krijgt ieder nieuwe actie, project of campagne een eerste donatie van een vast bedrag van uw bedrijf of fonds.

Bij de Donatie vermenigvuldiger wordt iedere donatie verdubbeld (of ver x-voudigd) door uw bedrijf of fonds.

Zo stimuleert u deelname en daarbij ook het project. Bij beide varianten kan het maximale beschikbare bedrag voor de matchfunding worden ingesteld. Zodat u grip blijft houden op uw sponsorbedrag.

In de donatieteller wordt de ‘matchfunding’-bijdrage grafisch weergegeven. Daarbij kan er verwezen worden naar een pagina binnen het platform met meer informatie over uw bedrijf of fonds.

Heeft u interesse in deze vorm van sponsoring? Ik kom graag met u hierover in contact.

23/02/2024
Bekijk alle

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.