Maroeska Soeteman

Ik sta(p) voor de zorg! (Beschermde Wiegkamer)

De week die in het teken staat van 'Ik sta(p) voor de zorg!' staat weer voor de deur. En eerlijk is eerlijk, ik heb best even getwijfeld of ik weer mee zou doen. Vorig jaar mocht ik een mooi bedrag ophalen voor 'De binnentuin' en daar ben ik mijn sponsors nog steeds dankbaar voor. Maar kan ik nu weer een beroep op al die lieve mensen doen?

Ik ga het in ieder geval toch proberen, want het doel waar we dit jaar voor lopen is het waard! Het doel waar ik voor loop is het realiseren van een 'Beschermde Wiegkamer' in het Maasstad Ziekenhuis.
In Rotterdam-Zuid wordt 1 op de 8 kinderen in zorgelijke omstandigheden geboren. Die omstandigheden kunnen zo zorgelijk zijn dat de moeder besluit om haar kind af te staan en op een onveilige plek achter te laten. De Beschermde Wiegkamer is een kamer waar een moeder heen kan gaan als ze (anoniem) hulp of een veilige plek zoekt voor haar baby.
De kamer is het laatste redmiddel om er voor te zorgen dat een moeder in nood haar kind veilig achter kan laten in een omgeving waar direct (medische) hulp beschikbaar is.

Iedere moeder zou een beroep moeten kunnen doen om de nodige hulp te ontvangen, want ieder kind verdient een veilige start!

Ga ook de challenge aan of doneer op mijn persoonlijke pagina!

Alvast enorm bedankt!

10 km
van mijn doel 20 km
Rondje door de polder 14/02/2023 | 16:42

Genieten van het mooie weer en gelijk weer wat kilometers in de benen!

Uitwaaien op het strand! 10/02/2023 | 15:00

Na een reeks nachtdiensten even lekker uitwaaien op het strand! Echt, ik kom daar te weinig!

Kort eerste rondje 06/02/2023 | 15:52

Gelijk maar een klein rondje gelopen en van het zonnetje genoten! In de natuur zijn de eerste tekenen van de lente al zichtbaar! Knoppen die gaan uitlopen en bloemen die gaan bloeien! Ik hou er van!

Rondje door de polder 14/02/2023 | 16:42
Uitwaaien op het strand! 10/02/2023 | 15:00
Bekijk alle
10
17/06/2023
21:58

Wim

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
14/02/2023 | 12:26

Fantastische donateurs!

Inmiddels heb ik al een mooie 330 euro op mogen halen voor de Beschermde Wiegkamer! Hier ben ik mijn donateurs erg dankbaar voor! Zonder donateurs worden dit soort acties nooit een succes.  Er zijn bekende donateurs, familie, vrienden en collegae, maar ook onbekende donateurs hebben mijn actiepagina weten te vinden! Super fijn en extra speciaal dat ook zij deze actie een warm hart toe dragen! Als laatste zijn er nog de anonieme donateurs, die zelfs voor mij anoniem zijn gebleven. Ook deze mensen wil ik in het bijzonder bedanken voor hun giften! Nogmaals, dankjewel allemaal. Jullie zijn fantastisch!!! PS. Uiteraard zijn nieuwe donaties nog steeds meer dan welkom!

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.