B
Brenda Tempelaar

Ik sta(p) voor de zorg!

( Lid van team: Revalidatie Maasstad Ziekenhuis )

🌟 Doe mee aan onze Stap voor de Zorg Challenge en maak een verschil in het Maasstad Ziekenhuis! 🌟

Beste allemaal!  Het is zover 26 februari start de stap voor de zorg week! En willen wij graag geld inzamelen voor het volgende:

Stel je voor: elke stap die je zet, elke donatie die je maakt, draagt bij aan het bevorderen van een gezondere levensstijl voor onze zorgverleners en patiënten in het Maasstad Ziekenhuis!

Wij geloven in de kracht van kleine veranderingen die een groot verschil maken. Daarom zijn we verheugd om onze 'Stap voor de Zorg' Challenge te lanceren, waarbij we geld inzamelen voor het bestickeren van trappen in het Maasstad Ziekenhuis. Met jouw steun kunnen we een omgeving creëren die beweging aanmoedigt, gezondheid bevordert en levens verandert.

Waarom trappen? Omdat elke stap telt! Door trappen te bestickeren, willen we een positieve verandering stimuleren, waarbij zowel onze zorgprofessionals als onze patiënten die kunnen worden aangemoedigd om actief te blijven, energie te krijgen en gezonde gewoonten te omarmen. Daarnaast is het ook nog eens heel goed voor het milleu en zijn de liften vaker beschikbaar voor personeel wat patienten moet vervoeren via de liften! 

Hoe kun jij helpen? Het antwoord is simpel: jouw donatie maakt het verschil. Of het nu gaat om een klein bedrag of een gulle gift, elke euro brengt ons dichter bij ons doel. Laten we samen de trap nemen naar een gezondere toekomst voor iedereen!

💫 Dus, laten we stappen zetten, letterlijk en figuurlijk, en samen een positieve verandering teweegbrengen! Doe vandaag nog mee en doneer gul voor onze 'Stap voor de Zorg' Challenge. Samen maken we het verschil! 💫

Help jij mij mee om geld op te halen voor ons grotere doel! Het Maasstad ziekenhuis tot een beweegziekenhuis omtoveren! Help ons met deze eerst stappen!

Dank je wel voor jouw steun en hulp!

0 m
van mijn doel 20 km
15
25/01/2024
12:18

Brenda

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.