Beer Lankhorst

Ik sta(p) voor de zorg!

Ik doe mee met de 4e editie van de Sta(p) voor de zorg challenge!

Wat ga ik doen? De challenge!

In de week van 26 februari tot en met 3 maart zal ik iedere dag 50 keer de trap nemen. In mijn blog plaats ik iedere dag een bewijs dat ik de 50 trappen heb gelopen. 

Waarom doe ik dit?

In het Maasstad Ziekenhuis werken meer dan 3000 mensen, daarnaast bezoeken ruim 450.000 mensen jaarlijks het ziekenhuis, als patiënt of bezoeker. In het Maasstad Ziekenhuis zijn de liften prominent aanwezig en de trappen niet. Daardoor nemen veel mensen de lift. En dat moet anders! Want niet alleen is het heel gezond om met de trap te gaan het bespaart ook veel energie als de liften minder vaak gebruikt worden. Met stickers willen we mensen op een leuke manier stimuleren om de trap te nemen i.p.v. de lift.

Steunen of meedoen?

Je kan mijn challenge steunen door middel van een donatie en je kan ook gewoon met mij meedoen! Maak dan jouw eigen actiepagina aan en vraag vrienden, familie, collega's om jou te steunen of om ook mee te doen. 

DANK!

0 m
van mijn doel 50 km
50
19/02/2024
15:58

Alexander

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast stimuleert zij wetenschappelijk of innovatief onderzoek gericht op het genezen van ziektes of het leven met een ziekte draaglijker te maken. De vriendenstichting is geheel afhankelijk van donaties. Ze heeft een ANBI en een CBF keurmerk.